سرنوشت نامعلوم متهمان پرونده دیواندری
به گزارش ایماخبر، اعلام حکم قطعی تبرئه علی دیواندری مدیرعامل سابق بانک های پارسیان و ملت، از اخبار داغ هفته گذشته بود.
پرونده ای که پس از جنجال های زیاد و برگزاری ده ها جلسه علنی دادگاه با اتهام سرکردگی باند اخلال در نظام اقتصادی، حالا با تبرئه خاتمه یافته است.
علی دیواندری به همراه هشت نفر دیگر به تشکیل باند اخلال در نظام اقتصادی کشور متهم شدند و در شهریور ماه ۱۳۹۸ به دادگاهی با ریاست قاضی موحد رفتند.
متهمان این پرونده عبارت بودند از: علی دیواندری، مجید سعادتی، مهدی فلاحتیان، بهروز مختاری، رحمتالله باختری، حسین ابوالحسنی، اسماعیل احدی، سمانه حضرتی آشتیانی و وحید نمازی.
البته دو متهم مهم این پرونده و کلید حل معماهای پرونده دیواندری یعنی سمانه حضرتی و مجید سعادتی در دادگاه حضور نداشتند و قبلا از کشور متواری شده بودند.
مجید سعادتی (مشهور به مجید دلبندم) به جرم پولشویی و فعالیت اقتصادی غیرقانونی از کشور دبی اخراج شد و به انگلیس گریخت، سمانه حضرتی هم به گفته برخی منابع مطلع پس از خروج به مقصد یکی از کشورهای شرق آسیا دیگر از وی اطلاعی در دسترس نیست.
سعادتی به عنوان مهره کلیدی و حلقه واسط جابجایی دارایی های ارزی بانک های پارسیان و ملت در کشور دبی بود. کسی که مالکیت کشتی های خریداری شده نیز به صورت موقت به وی واگذار می شد.
حال با اعلام برائت از دیواندری که به عنوان سرکرده و تشکیل دهنده باند کلاهبرداری معرفی و متهم شده بود، پرسش این است آیا اعضای این باند هم تبرئه شده یا خواهند شد؟
حمایت از علی دیواندری در یک دولت اصولگرا موضوعی قابل پیش بینی بود چرا که وی در دولت محمود احمدی نژاد اولین سمت مدیریتی مهم را دریافت کرد و حکم ریاست بر یک بانک بزرگ دولتی را نیز از اولین وزیر اقتصاد محمود احمدی نژاد گرفت اما ابهامات این پرونده و سکوت دستگاه قضا درباره دیگر متهمان پرونده با رفع اتهام و تبرئه فردی که به عنوان سرکرده معرفی شده بود، بیش از گذشته شده است.
برچسب ها :پرونده دیواندری ، دادگاه رسیدگی به جرایم اخلال گران ، دیواندری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 5 در انتظار بررسی : 5 انتشار یافته : ۰