کد خبر : 2069
تاریخ انتشار : جمعه ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۹:۲۸

ایماخبر گزارش می دهد:

تغییرات مدیریتی در بانک های دولتی و نیمه دولتی

تغییرات مدیریتی در بانک های دولتی و نیمه دولتی
مدیران عامل بانک های دولتی و غیردولتی به زودی و از سوی وزارت اقتصاد منصوب می شوند.

به گزارش ایماخبر، علاوه بر مدیران عامل بانک های دولتی که به طور قانونی و سنتی از سوی وزیر اقتصاد منصوب می شوند، بانک های خصوصی شده مشمول اصل ۴۴ نیز از جمله نهادهایی هستند که دولت مدیران عامل و حتی اعضای هیات مدیره آن ها را انتخاب می کند.

به دنبال انتصابات اخیر در لایه های مختلف مدیریتی کشور، حالا نوبت به یکی از کلیدی ترین ارکان نظام اقتصادی کشور یعنی بانک ها رسیده.

بانک های دولتی و نیمه دولتی از جمله نهادهایی هستند که به دلیل ساختارهای خاص کشورما، بازوی اجرایی دولت در تامین مالی پروژه ها و مجری بسیاری از تصمیمات معیشتی و تسهیلات تکلیفی هستند.

چندی پیش سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد در احکامی، عباس معمارنژاد، علی صالح‌آبادی، محمدرضا فرزین، علی نظامی و مهدی اسماعیلی را به عنوان ۵ عضو کمیته تعیین مدیران عامل بانک‌ها انتخاب کرد.

شنیده ها حاکی از آن است که بررسی ها نهایی و گزینه های تصدی مدیرعاملی بانک ها قطعی شده و در هفته آتی این احکام ابلاغ و رسانه ای خواهد شد.

براین اساس، محمدرضا فرزین که پیش از این از وی به عنوان گزینه بانک مرکزی یاد میشد، با رفتن صالح آبادی به بانک مرکزی، حالا مدیرعاملی بانک ملی را پیش روی دارد. حسین زاده مدیرعامل فعلی بانک ملت که از افراد نزدیک به دولت قبل، تلاش دارد حداقل در یکی از بانک های کوچک تر، به کار ادامه دهد اما با واکنش های رسانه ای منفی زیادی مواجه شده است.

فرزین در شرایطی به بزرگ ترین بانک کشور می رود که با انتشار صورت های مالی این بانک، حالا همه می دانند که او میراث دار زیان ۶۷ هزار میلیارد تومانی است.

رضا دولت آبادی عضو فعلی هیات مدیره بانک تجارت هم گزینه اصلی مدیرعاملی بانک صادرات است تا جایگزین حجت اله صیدی شود.

از بهمن اسکندری عضو فعلی هیات مدیره بانک ملت هم به عنوان جایگزین محمد بیگدلی مدیرعامل فعلی یاد می شود.

اسکندری از ابتدا در بانک ملت مشغول به کار بوده و براساس سوابق، فردی سیاسی نیست.

هادی اخلاقی فیض آثار، که هم اکنون رییس هیات مدیره بانک سپه است نیز، قرار است به بانک تجارت برود، کسی که در دولت تدبیر و امید نیز در مقطعی مدیرعامل بانک ملت بود و از معدود مدیرانی خواهد بود که در دو دولت، مدیرعامل بانک های نیمه دولتی می شود.

گزارش ها حاکی از حمایت محمد مخبر معاون اول رییس جمهور از انتصاب هادی اخلاقی در بانک تجارت است اما برخی اختلاف نظرهای بروز کرده از تیم اقتصادی دولت ممکن است مانع از تحقق این انتصاب شود.

محمد طالبی دبیرکل بانک مرکزی برای دومین بار قرار است مدیرعامل بانک کشاورزی شود. طالبی اگرچه فارغ التحصیل دانشگاه امام صادق نیست اما عضو هیات علمی این دانشگاه است. وی همچنین از افراد صاحب منصب در ستاد اجرایی فرمان امام نیز بوده است.

در میان گزینه های نزدیک به قطعی، انتصاب آیت ابراهیمی به عنوان مدیرعامل بانک سپه جالب توجه است. بانک های موسوم به نظامی که پس از ادغام در بانک سپه، این بانک را از نظر اکثر شاخص ها به بزرگ ترین بانک ایران تبدیل کردند، حالا دوباره دارای یک کرسی قدرت مند در نظام پولی کشور می شوند.

بانک هایی مانند انصار، حکمت ایرانیان، قوامین و .. که در دولت قبل و در یک فرآیند سخت و پیچیده، از گردونه فعالیت های بانکی و اقتصادی حذف شدند، حالا در قامت یک بانک بزرگ و قدرتمند دوباره ظهور می کنند.

این گزارش می افزاید، انتخاب اعضای هیات مدیره بانک های فوق، گام بعدی پس از انتخاب مدیران عامل آن هاست و به دلیل رعایت الزامات قانون تجارت، ضرورت دارد، هماهنگی های با سهامداران عمده، بانک مرکزی و سازمان بورس نیز صورت پذیرد اما بنابر اخبار واصله اکثریت اعضای هیات مدیره بانک های مذکور تغییر خواهند کرد.

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

arfasteel tourismbank منطقه آزاد